Na Autosalóne 2012 v Prešove sa budú prezentovať desiatky vystavovateľov

22.05.2012 Prešov

Prešov 22. mája (TASR) – Desiatky vystavovateľov automobilov sa predstavia so svojimi produktmi na tohtoročnom podujatí Autosalón 2012, ktorý sa bude konať v dňoch 24.-26 mája v Mestskej hale na ulici Jána Pavla II. v Prešove.
Člen organizačného tímu Bohuš Bečaver informoval, že na ploche viac ako 1000 štvorcových metrov sa predstavia svetové automobilové značky a pre nadšencov koní pod kapotou je pripravená aj prehliadka veteránov. Dodal, že výstava je medzinárodnou prezentáciou výrobcov a predajcov automobilov, motocyklov, agrotechniky, príslušenstva, garážovej a servisnej techniky. Návštevníci tu budú môcť vidieť vyše 200 vystavených vozidiel a motoriek.
Okrem toho sa tento rok počas podujatia budú konať aj Májové či Farmárske trhy, akcia Dovolenky 2012, Agro-truck salón, Veteráni. V kultúrnom programe nebude vystúpenie folklórnych zoskupení a ďalšie sprievodné akcie.
"Na tomto trojdňovom podujatí si každý príde na svoje, pripravili sme aj veľa atrakcií, čo je zárukou dlhoročnej tradície výstav v regióne Šariša," doplnil Bečaver.
Brány autosalóna v športovej hale sa otvoria 24. mája napoludnie. Okolo 15. hodiny sa v centre mesta uskutoční prehliadka automobilov - veteránov. O hodinu neskôr pri športovej hale vystúpia mažoretky v sprievode dychovky, folklórne súbory Dúbrava a Šariš i country kapela Bumerang.
Podľa Bečavera špeciálne pre deti materských, základných a stredných škôl pripravili bezplatnú prehliadku autosalóna v piatok (25.5.) od 12.00 do 14.00 h. V rámci nej budú prebiehať ukážky zásahov hasičov, polície a statické ukážky techniky. Výstavné priestory budú otvorené do 18. hodiny.
 

Vyberte región

mark